Macaao Beach

Als u de echte Belgische gastvrijheid wilt ervaren, moet u hier zijn. De eigenaren Michel en Cristine geven u altijd een warm welkom bij een bezoek aan Macaao Beach. Persoonlijk zien wij deze locatie meer als een verfijnde chiringuito met beach club vibes.

Macaao geeft een combinatie van de Franse en Belgische keuken. De chef-kok heeft naast het menu ook altijd betrouwbare suggesties. De salades zijn ook prima om als hoofdgerecht te bestellen en als het moeilijk is om een keuze te maken, vraag Michel dan om zijn persoonlijke en betrouwbare advies.

Aan de Costa del Sol is het altijd zonnig en bij Macaao heb je vanaf het terras het mooiste uitzicht over Gibraltar en Marokko. De ligbedden en service op het strand geven je de totale Macaao-ervaring. In het hoogseizoen zijn ze ook 's avonds open.

Website: Macaao Beach