Asador Guadalmina

De eerste keer dat TRVLinspirator naar dit typisch Spaanse grillrestaurant ging is al een paar jaar geleden, inmiddels is het een van de meest bezochte restaurants door ons.

Wees niet bang als u hier toe komt, het ziet er niet modern of stijlvol uit, maar het eten en de service zijn van topklasse! Het eerste deel van het restaurant is een typisch tapasgedeelte, hoge tafels, een beetje luidruchtig en allerlei leuke kleine hapjes. Het is ook een goede plek om een goed potje voetbal op hun grote scherm te kijken. Verderop is het meer 'formele' restaurantgedeelte met uitzicht op de open grillkeuken.

TRVLinspirator heeft twee woorden voor u op deze locatie: VLEES & RODE WIJN. De Chuleton is werkelijk verbazingwekkend, vol van smaak. Als u een Spaanse wijnliefhebber bent, zult u niet teleurgesteld zijn. Vraag de ober gewoon om een wijnsuggestie en u kunt zeker zijn dat het goed is, zeker omdat ze eerlijke en redelijke prijzen hebben voor hun wijnen.